Itt jönnek az ország legszebb panelkonyhái

Ingatlantájoló.hu 2019.11.18 22:25:51

Igen! Mert egy panelkonyha is lehet szép, és egy kis kreativitással még belőlük is ki lehet hozni a maximumot.


 

Ha valakit megkérdeznénk, hogy mit utál, a mostanság egyébként nagyon népszerű panellakásokban, akkor minden bizonnyal a konyhát az elsők között említené. A panelkonyhák egyszemélyesek, és még így is kizárólag főzésre alkalmasak, rossz elrendezésűek. De ma már számtalan bizonyítékot találhatunk arra, hogy a panellakások tulajdonosainak igenis van fantázia, és szuper konyhákat képesek létrehozni egy-egy felújítás során.

Mutatjuk a legjobbakat az Ingatlantájoló kínálatából.

Az előszoba felé megnyitva

Sok panellakás konyháját próbálják úgy tágasabbá tenni, hogy az előszoba felé nyitottá teszik. Így tettek ezzel a X. kerületi, 1+2 fél szobás lakással is, melyben így egy tágas konyha étkezőt nyertek. Az így kapott helyiséget ugyan egy kicsit megosztja egy meghagyott fal, amit valószínűleg statikai okok miatt nem lehetett elbontani, de ezen csodás galériát alakítottak ki régi családi képekből, ami által a fal a helyiség fókuszpontja lett.

Még több képért kattintson a fotóra!

Ha lemondunk egy fél szobáról

A konyhát úgy is tágasabbá lehet tenni, ha például egy fél szobával nyitjuk egybe. Ennek a IX. kerületi 2+1 szobás lakásnak a tulajdonosai is így döntöttek, így a lakás most már csak 2 szobás, de cserébe kaptak egy élhető nagyságú étkező-konyhát.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egyedi konyhabútorral

Ennek a gazdagréti lakásnak a konyháját is megnyitották az előszoba felé, hogy tágas konyha-étkezőt kapjanak. Mindehhez egyedi konyhabútor is készült, és az egész lakás szépen felújított állapotban van. A 3. emeleti lakás 2+1 szobával várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

Amerikai konyhával

Sokan szeretik az amerikai konyhát, mégis kénytelenek panellakásba költözni. Szerencsére azért az amerikai konyha kialakítás egy panellakásban sem lehetetlen, így sokan meg is valósítják. Aki pedig nem szeretne a felújítással bajlódni, az találhat is eladó amerikai konyhás panellakást, mint amilyen ez a pécsi lakás is. A 3. emeleti lakás eredetileg másfél szobás volt, de így hogy a konyhát áthelyezték a nappaliba, még egy fél szobát kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Az egyszerű egysoros konyha

Persze van aki nem változtat az egyszerű, egysoros elrendezésen, amelyben a konyhaszekrénnyel szemben kap helyet egy keskeny kis asztalka maximum 4 személy számára, csak éppen szép burkolatokkal és új konyhaszekrénnyel felújítja. Ennek a keszthelyi, 2+1 szobás lakásnak a tulajdonosai sem változtattak, csak félig megnyitották a konyhát az előszoba felé, és fehér konyhabútort, világos színeket választottak, hogy világosabbá tegyék a teret.

Még több képért kattintson a fotóra!

Körben pultokkal

Attól, hogy egy panelkonyha csőkonyha, még körbe lehet venni teljesen pultokkal. Bár mindkét oldalra nyilván nem kerülhet szekrény, hiszen a szemben lévőket igen nehéz lenne kinyitni, az egyik fal kaphat az asztal helyett egy keskenyebb étkezőpultot, ahogyan ebben a káposztásmegyeri lakásban is tették. Ha pedig a pultokat körben összekapcsoljuk, rengeteg munkafelületet kapunk.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások